Реєстрація членів ВФДСУ
Модератор: Raven
Реєстрація членів ВФДСУ
В ході підготовки до чергової конференції ВФДСУ виявилось, що ми маємо не всі контакти наших членів, а серед тих, що маємо, не вся інформація актуальна. Тому вирішили зробити реєстрацію для всіх дійсних членів федерації.
Велике прохання до всіх колег по федерації - заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ найближчим часом.
Дякуємо!
Велике прохання до всіх колег по федерації - заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ найближчим часом.
Дякуємо!
Re: Реєстрація членів ВФДСУ
Процес пішов, дякую за оперативність :)
- Виктор Мороз
- МСМК ;-)))
- Контактна інформація:
Мне на епочту пришло подтверждение. Это - хорошо. Пугает меня другое: это письмо-подтверждение отправлено мне как копия (поле - ВСС). А вообще-то оно отправлено некоему Николаю М. (поле - ТО).
Вопросы есть: что это за гражданин? И зачем ему знать то, что я прошёл регистрацию? Или он ещё и мои данные получил?
Заранее - спасибо.
Вопросы есть: что это за гражданин? И зачем ему знать то, что я прошёл регистрацию? Или он ещё и мои данные получил?
Заранее - спасибо.
У мене не так. Ніякого Ніколая нема. В полі "Кому" - відомий мені член Президії ВФДСУ. Моя адреса так само в полі "прихована копія". Може в тебе троян який на ПК? Або пошта не надійна?
"Николай М" дізнався про твою реєстрацію лише з твого повідомлення на форумі :) ти був у прихованій копії. Чесно кажучи, це трохи мій провтик, я думала, репонденти з рядку "прихована копія" не бачать респондетів з рядку "кому". Дякую за зауваження і приношу вибачення Николаю МВиктор Мороз писав:Мне на епочту пришло подтверждение. Это - хорошо. Пугает меня другое: это письмо-подтверждение отправлено мне как копия (поле - ВСС). А вообще-то оно отправлено некоему Николаю М. (поле - ТО).
Заранее - спасибо.

Є питання: у одного з користувачів форма відкривається без тексту, лише поля і кнопка "Готово". Хто-небудь зіштовхувався з подібною проблемою?
- Виктор Мороз
- МСМК ;-)))
- Контактна інформація:
YP писав:Може в тебе троян який на ПК? Або пошта не надійна?

Троян может рассылать письма, но никак не получать.

Да и к почте какие могут быть претензии? Всё доставлено как и положено.

Это были вопросы к составителю письма. И Юля уже всё разъяснила.
Ну добре. Я відписався, щоб було зрозуміло, що проблема локальна, а не глобальна. 

Зареєструвалося 20 пілотів. Давайте, народ, посмикайте своїх колег, які не читають форум. Треба ж навести порядок! 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей